skip to Main Content

Team

Oguzhan Yilmaz

Esthetisch arts

Oguzhan Yilmaz heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn interesse in de esthetiek en chirurgie ontstond tijdens de studie geneeskunde, waarna hij een tal van esthetisch geneeskunde en plastisch chirurgische cursussen heeft gevolgd in Italië, Engeland, Nederland en Turkije.

Na zijn studie geneeskunde is Oguzhan begonnen met een internationale esthetische chirurgie opleiding bij de ‘European college of aesthetic medicine and surgery’. Hierdoor is hij regelmatig in het buitenland om zijn kennis op te frissen en een betere versie van zichzelf te worden. Hij leert tijdens deze cursussen de fijne technieken van bekende plastisch chirurgen. Hij is tevens lid van ‘international academy of aesthetics’ en de ‘Nederlandse vereniging esthetische geneeskunde’.

Zo gebruikt Oguzhan dagelijks de gouden ratio bij al zijn behandelingen. De gouden ratio is een schoonheidsratio in de cosmetische geneeskunde, maar ook in de natuur en wiskunde.
Ieder individu is anders, hierdoor verdient ieder patiënt een op maat gemaakte behandeling. De anatomie, de wensen, alles is anders per individu, maar iedereen verdient evenveel aandacht en zorg. Om het beste resultaat te krijgen, moet je goed naar iemand kijken en aandachtig luisteren naar de wensen en behoeftes van de patiënt. Alleen zo krijgt de patiënt de beste resultaten en een tevreden gevoel. Mijn patiënten mogen de deur pas uit, als ze echt tevreden zijn, zegt Oguzhan.

Haileen Duarte Zubicueta

Allround schoonheidsspecialiste

In 2019 is Haileen afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft reeds zes jaar ervaring in de branche en daarvan 3 jaar als medisch laserspecialist. De werkzaamheden die Haileen verricht zijn medische laserontharing en verschillende medische facials. “Daarnaast assisteer ik met plezier de arts en de cosmetische biomedicus” zegt ze.

Haileen beschrijft zichzelf als een enthousiaste, behulpzame en leergierige persoon. Daarnaast is zij bereid om haar kennis te verbreden en verder ervaring op te doen in de schoonheidsbranche doormiddel van trainingen/cursussen te volgen, zodat cliënten zo goed mogelijk behandeld kunnen worden.

Alle behandelingen van Haileen worden uitgevoerd onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen
nl
nlenptes