skip to Main Content

Looking better naturally

Team

Junior Alkmim

Esthetisch biomedicus

In 2019 heeft de Brazilaanse Junior Alkmim Skinmiracle Clinic in Amsterdam opgericht samen met zijn compagnon Kees Hussain.

 

De filosofie van Skinmiracle Clinic  is Looking better naturally!

 

Junior Alkmim vertelt daarover:
‘Ik zie steeds vaker gezichten die veel teveel fillers of Botox bevatten. Als je eerlijk naar die gevallen kijkt, zie je iemands natuurlijke schoonheid eigenlijk helemaal niet meer. Terwijl ieder mens iets unieks heeft. Ik vind dat je daar voorzichtig en aandachtig mee moet omgaan. Dat geldt natuurlijk ook voor cliënten die nog nooit iets aan hun gezicht hebben laten doen. Daarom neem ik echt de tijd voor iedereen die ik behandel. Waar zit iemand mee en wat zie ik.
Een gezicht volspuiten met fillers is één ding. Het tot een ware kunst verheffen is heel iets anders. Dat laatste probeer ik elke keer weer te doen. Er moet een harmonie zijn. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook innerlijk. De cliënt moet zichzelf na een full face behandeling herkennen, beter dan voorheen. Maar ook behandel ik mensen van wie het gezicht door behandelingen ergens anders verpest. Dan los ik bijvoorbeeld een deel van hun fillers op of verleg ik accenten. Of ik werk met liftdraden (lifting threads), omdat dat soms een natuurlijker resultaat geeft. Als ik klaar ben staan ze dan met tranen van ontroering naar zichzelf te kijken in de spiegel en bedanken me omdat ze zichzelf hebben teruggevonden. Daar doe ik het voor. Mensen denken vaak dat mensen die wat aan hun gezicht laten doen oppervlakkig zijn. Dat is zo’n bullshit. Ze zijn juist heel bewust bezig met binnen- en buitenkant. Ik begeleid ze daarin met de nieuwste technieken: de beste fillers, liftdraden, mesotherapie en natuurlijk ‘botox’. En een hele range aan peelings, van medische tot cosmetische. En we hebben onze eigen schoonheidsspecialiste in huis om de huid in goede conditie te houden. Een full face transformatie kost tijd. Soms wel een jaar of langer. Maar dan krijg je wel hele gave resultaten hoor!’

 

Opleiding;
  • Continue bijscholing – Cosmetische behandelingen voor gevorderden – INAESP – São Paulo
  • 2017. Specialisatie – cosmetische behandelingen – Universiteit van Rio de Janeiro
  • 2015.  Biomedische wetenschappen – Universiteit van Uberaba

Oguzhan Yilmaz

Esthetisch arts

BIG: 69930128201
Oguzhan Yilmaz heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn interesse in de esthetiek en chirurgie ontstond tijdens de studie geneeskunde, waarna hij een tal van esthetisch geneeskunde en plastisch chirurgische cursussen heeft gevolgd in Italië, Engeland, Nederland en Turkije.

Na zijn studie geneeskunde is Oguzhan begonnen met een internationale esthetische chirurgie opleiding bij de ‘European college of aesthetic medicine and surgery’. Hierdoor is hij regelmatig in het buitenland om zijn kennis op te frissen en een betere versie van zichzelf te worden. Hij leert tijdens deze cursussen de fijne technieken van bekende plastisch chirurgen. Hij is tevens lid van ‘international academy of aesthetics’ en de ‘Nederlandse vereniging esthetische geneeskunde’.

Zo gebruikt Oguzhan dagelijks de gouden ratio bij al zijn behandelingen. De gouden ratio is een schoonheidsratio in de cosmetische geneeskunde, maar ook in de natuur en wiskunde.
Ieder individu is anders, hierdoor verdient ieder patiënt een op maat gemaakte behandeling. De anatomie, de wensen, alles is anders per individu, maar iedereen verdient evenveel aandacht en zorg. Om het beste resultaat te krijgen, moet je goed naar iemand kijken en aandachtig luisteren naar de wensen en behoeftes van de patiënt. Alleen zo krijgt de patiënt de beste resultaten en een tevreden gevoel. Mijn patiënten mogen de deur pas uit, als ze echt tevreden zijn, zegt Oguzhan.

Haileen Duarte Zubicueta

Allround schoonheidsspecialiste

In 2019 is Haileen afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Zij heeft reeds zes jaar ervaring in de branche en daarvan 3 jaar als medisch laserspecialist. De werkzaamheden die Haileen verricht zijn medische laserontharing en verschillende medische facials.  “Daarnaast assisteer ik met plezier de arts en de cosmetische biomedicus” zegt ze.
Voor het laseren maakt Haileen gebruik van de GentleMax Pro. Het apparaat combineert de Alexandrite laser en de Nd:YAG-laser, zodat elk type huid of haar te behandelen is. De 100% pijnloze behandeling geeft u een permanent gladde huid.

Haileen beschrijft zichzelf als een enthousiaste, behulpzame en leergierige persoon. Daarnaast is zij bereid om haar kennis te verbreden en verder ervaring op te doen in de schoonheidsbranche doormiddel van trainingen/cursussen te volgen, zodat cliënten zo goed mogelijk behandeld kunnen worden.

Alle behandelingen van Haileen worden uitgevoerd onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen