skip to Main Content

Looking better naturally

Botuline toxine

NAZORG

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u deze algemene instructies voor de nabehandeling van de onderstaande behandelingen zorgvuldig door te nemen, zodat u ze volledig begrijpt. Als u vragen heeft over deze instructies, bespreek deze dan met uw behandelaar. Om maximaal voordeel uit uw behandeling te halen, is het van cruciaal belang dat u deze instructies begrijpt en naleeft. Het niet naleven van deze instructies kan het resultaat van uw behandeling beïnvloeden en de kans op of ernst van complicaties vergroten. Afhankelijk van uw individuele behoeften kan uw behandelaar u aanvullende instructies voor de behandeling geven.

  • Gebruik geen make-up en wrijf of masseer niet in het behandelde gebied. Houd uw hoofd niet horizontaal gedurende de eerste 4 uur na de behandeling (niet gaan liggen!).
  • Geen fysieke activiteit die veel inspanning vergt (krachttraining, yoga, pilates, hardlopen et cetera) gedurende 24 uur na de behandeling.
  • Vermijd warmte (blootstelling aan de zon, sauna, turks stoombad, föhn, zonnebank et cetera).
  • Geen esthetische of schoonheidsbehandelingen gedurende 15 dagen.
  • Kleine plekjes of zwellinkjes die in de huid kunnen ontstaan, zullen enkele uren na de behandeling verdwijnen.
  • Mocht u blauwe plekken krijgen, duren deze ongeveer 15 dagen. Gebruik arnica gel of Hiarudoide-gel om de duur en ernst van de blauwe plekken te verminderen. U kunt ook een week van te voren starten met arnica gel voor de behandeling.
  • Als u pijn hebt in het behandelde gebied, kunt u in een keer 2 keer 500 mg paracetamol gebruiken. U mag zo nodig maximaal 4 keer op een dag 2 keer 500 mg paracetamol gebruiken of een door uw behandelaar voorgeschreven pijnstiller gebruiken.
  • Het resultaat zal maximaal 15 dagen na de behandeling zichtbaar zijn (in sommige uitzonderlijke gevallen maximaal 25 dagen na de behandeling). De eerste subtiele verschillen ziet u al na 3-4 dagen na de behandeling.

U bent er mee bekend dat het uw verantwoordelijkheid is om een controleafspraak te maken voor 14 dagen na de dag waarop u bent behandeld met botuline toxine en dat u die afspraak zult maken via de site www.skinmiracle.nl of rechtstreeks bij de receptie Skinmiracle Clinic.

Indien voorafgaand aan de controleafspraak contact nodig is vanwege een noodgeval of complicatie, maakt u met voorrang een afspraak via telefoonnummer +31020 737 0217. Krijgt u geen gehoor, stuurt u dan een bericht via SMS of WhatsApp met de vermelding ‘SPOED!’. Wij nemen dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 uur contact met u op. Gebruik deze optie niet voor algemene vragen!

Back To Top
Intake gesprek aanvragen