skip to Main Content

Looking better naturally

Medisch afvallen

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling voor gewichtsverlies?

Kom dan voor een consult Medisch Afvallen, aangeboden door Skinmiracle Clinic in Amsterdam

Dit revolutionaire medicijn helpt o.a. diabetes mellitus type 2 onder controle te houden en werkt door het stimuleren van de GLP-1 receptor, die de bloedglucosespiegel helpt reguleren. Met slechts een enkele injectie  per week gedurende vier weken, kunnen patiënten snelle verbeteringen verwachten zonder grote veranderingen in levensstijl of dieet. Voor een beter resultaat adviseren we wél een leefstijlverandering. De eerste 4 weken weken valt men gemiddeld 3-4kg af. De behandeling duurt minstens 4 weken lang.

Om in aanmerking te komen voor de behandeling dient u een BMI te hebben van minstens 30.

Uw BMI is lager dan 30:
Tevens is het mogelijk om in aanmerking te komen voor de behandeling indien de BMI tussen de 27 en 30 is én er sprake is van één van de volgende aandoeningen: Hoog cholesterol, hoge bloeddruk of slaapapneu.
Neemt u alstublieft een uitdraai van de huisarts of ander bewijs mee als u één van bovenstaande aandoeningen heeft.

semaglutide-ozempic-foto

Bij Skinmiracle Clinic in Amsterdam bieden we deze zeer effectieve oplossing voor mensen die snel en gemakkelijk willen afvallen

Medisch afvallen

  • Prijs: Vanaf €400
  • Duur: 4 weken lang
  •  Injectie/tabletten

Onze experts bij Skinmiracle Clinic hebben uitgebreide kennis van en ervaring met deze innovatieve behandeling en helpen u graag bij het bereiken van de gewenste resultaten. Als u op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om snel gewicht te verliezen, maak dan vandaag nog een afspraak met ons! Onze ervaren artsen geven u persoonlijk advies en begeleiding en beantwoorden al uw vragen over de procedure. Met onze hulp kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten zult behalen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen