skip to Main Content

Looking better naturally

Semaglutide (ozempic)

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling voor gewichtsverlies?

Gebruik dan Semaglutide (ozempic), aangeboden door Skinmiracle Clinic in Amsterdam

Dit revolutionaire medicijn helpt o.a. diabetes mellitus type 2 onder controle te houden en werkt door het stimuleren van de GLP-1 receptor, die de bloedglucosespiegel helpt reguleren.Met slechts een enkele injectie van Semaglutide per week gedurende vier weken, kunnen patiënten snelle verbeteringen verwachten zonder grote veranderingen in levensstijl of dieet. Voor een beter resultaat adviseren we wél een leefstijlverandering. De eerste 4 weken weken valt men gemiddeld 3-4kg af. De behandeling duurt minstens 4 weken lang.

semaglutide-ozempic-foto

Bij Skinmiracle Clinic in Amsterdam bieden we deze zeer effectieve oplossing voor mensen die snel en gemakkelijk willen afvallen

Semaglutide (ozempic) behandeling:

  • Prijs: €350
  • Duur: 4 weken lang
  • 1 injectie per week

Onze experts bij Skinmiracle Clinic hebben uitgebreide kennis van en ervaring met deze innovatieve behandeling en helpen u graag bij het bereiken van de gewenste resultaten. Als u op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om snel gewicht te verliezen, maak dan vandaag nog een afspraak met ons! Onze ervaren artsen geven u persoonlijk advies en begeleiding en beantwoorden al uw vragen over de procedure. Met onze hulp kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten zult behalen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen