skip to Main Content

Looking better naturally

Botox behandelingen

Uw expert in botox behandeling in Amsterdam

Skinmiracle is uw professionele botox kliniek in Amsterdam en de aangewezen expert voor uw botox behandeling. Wij zijn gepassioneerd door schoonheid, en zijn er voor iedereen die er op een natuurlijke manier mooier en beter uit wil zien. Wij zijn marktleider in Europa op het gebied van full face harmonisatie en transformatie. Onze geavanceerde behandelingen voeren wij uit met de laatste innovaties. Zo werken wij onder andere met botuline toxine (botox), hyaluronzuur fillers, chemische peelings in Amsterdam, lifting threads en microneedling. Bent u op zoek naar een betrouwbare expert op het gebied van botox behandeling, dan is Skinmiracle uw professionele botox kliniek in Amsterdam.

Een boost voor uw zelfvertrouwen

Een botox behandeling in onze kliniek in Amsterdam levert u een boost voor uw zelfvertrouwen op. Want een natuurlijk glad en verjongd gezicht, wie wil dat nu niet? Een ‘juiste’ leeftijd om met een botox behandeling te beginnen is er niet. Wanneer uw expressielijnen na het bewegen meer gefixeerd blijven op uw gezicht, heeft u mogelijk al een indicatie om een botox toepassing te starten. Hiermee kunt u vroegtijdige veroudering van uw gezicht voorkomen en uw zelfvertrouwen een boost geven.

Een botox behandeling is snel en veilig

Een botox behandeling is snel en veilig uit te voeren. Omdat een behandeling een aantal maanden zichtbaar is, kunt u desgewenst de behandeling blijven herhalen in onze botox kliniek in Amsterdam. Bovendien worden botox behandelingen ook ingezet voor medische doeleinden, zoals bijvoorbeeld bij nekkrampen, overmatig zweten, een lui oog of een overactieve blaas. Of uw ingreep nu cosmetisch of medisch is, een botox behandeling uitgevoerd door een professional is snel en veilig en kan de juiste boost voor uw gezondheid betekenen!

Reduceren van rimpels met botox

Het injecteren van botox is een bekende behandeling die rimpels en expressielijnen reduceren. Botox, of voluit botuline toxine, is een natuurlijk eiwit dat de zenuwen ontspant die de spieren aansturen. Het resultaat hiervan is een gladder en jonger ogend gezicht, geheel op een natuurlijke manier. Delen van uw uiterlijk waar u zich aan stoort, kunnen in onze kliniek in Amsterdam met botox worden behandeld. Zo brengt u meer symmetrie en harmonie in uw gezicht, waarmee uw uiterlijk en daarmee uw zelfvertrouwen geholpen wordt. Een botox behandeling in Amsterdam kunt u inzetten voor de volgende ongemakken in uw gezicht:

  • Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes
  • Bij migraine en hoofdpijn
  • Gingival glimlach (‘Gummy smile’)
  • Bunny lines
  • Neuslift
  • Rokerslijntjes rondom de bovenlip
  • Verslapte kaaklijn en kin

Voor de botox behandeling

Komt u voor een botox behandeling naar onze kliniek in Amsterdam? Zorg dat u ruim op tijd bent, zodat uw gezicht gereinigd en verdoofd kan worden. Ook kunt u dan nog even rustig een kopje thee of een glaasje water drinken voordat u aan de beurt bent. Daarnaast vult u bij ons uw toestemmingsformulieren in, en vult u deze volledig en naar waarheid in. Meld altijd uw medicatiegebruik aan ons, zodat wij rekening kunnen houden met uw conditie en onnodige complicaties kunnen voorkomen. Heeft u medicijnen gekregen om blauwe plekken te voorkomen? Neem deze dan op tijd voor de behandeling in. In de 48 uur voor uw botox behandeling raden wij u verder aan om het volgende te vermijden:

  • Alcohol en drugs
  • Bloedverdunners (Ibuprofen, Aspirine, Naproxen, et cetera)
  • Vitamines of andere voedingssupplementen te gebruiken

Resultaat van uw behandeling

Het resultaat van uw botox behandeling in Amsterdam wordt doorgaans pas na een week goed zichtbaar. Na ruim twee weken wordt het maximale effect bereikt, en het cosmetische resultaat zal ongeveer 3 tot 6 maanden aanhouden. Hoe lang de effecten zichtbaar zullen zijn, is verschillend per persoon en heeft te maken met hoe snel een spier zich weer herstelt. Ook kan een combinatie van verschillende ingrepen invloed hebben op het resultaat en de zichtbaarheid van uw botox behandeling.

Onze meest populaire behandelingen in Amsterdam

Niet alleen voor een botox behandeling kunt u in onze kliniek in Amsterdam terecht. Ook bieden wij filler-, peeling- en diverse lichaamsbehandelingen aan, en passen daarbij onder andere de laatste technieken in combinatie met Braziliaanse technieken toe. Bij Skinmiracle kunt u terecht voor het volgende:

Wij nemen de tijd voor u in Amsterdam

Wij nemen in onze kliniek in Amsterdam graag de tijd voor u, om te luisteren naar uw verhaal. We willen graag begrijpen wat uw botox behandeling wensen zijn en wat u het liefst zou willen zien wanneer u in de toekomst in de spiegel kijkt. Want uw gezicht moet natuurlijk passen bij wie u van binnen bent. Bovendien komt er bij schoonheid veel meer kijken dan symmetrie, mooie ogen of volle lippen. Er goed uitzien gaat ook over de harmonie in uw gehele gezicht, en dat alle elementen bij elkaar passen en kloppen. Daarom nemen wij ruimschoots de tijd voor u om uw wensen en uw behandelplan te bespreken. Wij nemen daarbij ook de kosten en de nabehandeling mee, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij nemen in onze botox kliniek in Amsterdam altijd de tijd voor u, uw schoonheid en uw welzijn.

Passie voor schoonheid in Amsterdam

In onze Skinmiracle kliniek in Amsterdam staat ons team van ervaren medische en cosmetische professionals voor u klaar met een grote passie voor schoonheid. Allen worden zij gedreven door een sterke drive om mensen gelukkiger en daarmee gezonder te maken. Want vaak is een groter zelfvertrouwen en beter zelfbeeld al te bereiken met een relatief kleine ingreep. U bent voor uw botox behandeling in onze kliniek in Amsterdam gegarandeerd in goede handen.

Botox behandeling van de hoogste kwaliteit

Als uw professionele en betrouwbare botox kliniek in Amsterdam, bieden wij u enkel de hoogste kwaliteit aan producten en kennis. Zo werken wij uitsluitend met producten van gerenommeerde fabrikanten. Diverse merken die wij tijdens uw botox behandeling gebruiken hebben wij eerst getest op onszelf en op familie en vrienden. Pas daarna zijn wij deze op onze patiënten zijn gaan gebruiken. Op basis van deze ervaringen hebben wij de merken geselecteerd die zowel de mooiste resultaten geven, als het langst meegaan. Tijdens uw botox consult in onze kliniek in Amsterdam zullen wij u altijd vertellen welke producten wij zullen gebruiken en waarom. Zo kunt u bij Skinmiracle in Amsterdam altijd rekenen op een botox behandeling van de hoogste kwaliteit aan producten en een natuurlijk resultaat.

Hygiëne tijdens uw botox behandeling

Vanzelfsprekend nemen wij tijdens uw botox behandeling de hygiëne in onze kliniek in Amsterdam uiterst serieus. Daarom werken wij niet alleen met producten van de hoogste kwaliteit, maar ook met volledig steriele naalden en canules. Hygiëne staat altijd voorop en al onze medewerkers voeren hier altijd de juiste procedures voor uit. Bezoekt u ons voor een botox behandeling in onze kliniek in Amsterdam, dan bent u behalve van een professionele behandeling ook altijd verzekerd van een goede hygiëne.

Wij respecteren uw privacy

In onze kliniek in Amsterdam monitoren wij uw botox behandeling van begin tot eind. Dit doen wij met voor- en nafoto’s. Vanzelfsprekend zullen wij uw privacy hierbij respecteren, en deze nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming vooraf. Voor de volledige informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar het privacystatement op de website van onze kliniek in Amsterdam.

Aanmelden voor botox behandeling in Amsterdam

Wilt u zich graag aanmelden voor een botox behandeling bij onze Skinmiracle kliniek in Amsterdam? Meld u zich dan via onze website aan voor een intakegesprek. Wij luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar de meest effectieve en geschikte behandelingen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen