skip to Main Content

Looking better naturally

Ooglidcorrectie in Amsterdam

Uw specialist in ooglidcorrectie in Amsterdam

Wilt u graag van een vermoeide blik af, en zoekt u hiervoor een specialist in ooglidcorrectie in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij Skinmiracle. Wij zijn uw ervaren cosmetisch specialist in cosmetische ingrepen als botox, fillers, ooglidcorrectie, vetbevriezing, diverse peelings en meer. Wij werken volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes, en brengen op een natuurlijke manier de harmonie terug in uw gezicht. Na uw ooglidcorrectie bij Skinmiracle in Amsterdam, ziet u de wereld weer met een hernieuwde, open blik.

Open blik met een ooglidcorrectie

Een bozige of vermoeide blik op uw gezicht kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door wallen rond uw ogen, maar ook door overhangende oogleden. Deze worden veroorzaakt door het verslappen van de huid en spieren rondom uw oog. Met een ooglidcorrectie kunnen we dit verhelpen, doordat overtollig huid en vet wordt weggehaald, waardoor uw ooglid wordt verlicht. Dit geeft uw gezicht weer een open blik en een frisse, uitgeruste uitstraling.

Wij nemen de tijd voor u in Amsterdam

Wij nemen in onze kliniek de tijd voor u om te luisteren naar al uw wensen. Samen met u bespreken wij uw pijnpunten, en horen graag wie u in de spiegel zou willen zien na uw ooglidcorrectie. Ook bespreken wij uw nabehandeling en uw totale kosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

 

Ooglidcorrectie: een snelle en veilige ingreep

Een ooglidcorrectie is een relatief snelle en veilige ingreep, maar helaas niet geheel zonder risico’s. Daarom nemen wij uw gehele behandeling en nazorg met u door, zodat u goed op de hoogte bent. Een ooglidcorrectie is echter niet pijnlijk. U wordt tijdens de ingreep lokaal verdoofd en na ongeveer een half uur is de behandeling klaar.

Wij nemen de tijd voor u in Amsterdam

Wij nemen in onze kliniek de tijd voor u om te luisteren naar al uw wensen. Samen met u bespreken wij uw pijnpunten, en horen graag wie u in de spiegel zou willen zien na uw ooglidcorrectie. Ook bespreken wij uw nabehandeling en uw totale kosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Onze ooglidcorrectie professionals in Amsterdam

Onze cosmetische professionals staan voor u klaar in Amsterdam. Zij delen een grote passie voor schoonheid en hebben een drive om mensen gelukkiger te maken in hun eigen lichaam. Door middel van een ooglidcorrectie kunnen wij dit voor u realiseren, en uw natuurlijke schoonheid weer bij u terugbrengen. Met een behandeling door onze professionals in Amsterdam krijgt uw zelfvertrouwen weer een boost.

Een ooglidcorrectie van professionele kwaliteit

Ondergaat u een ooglidcorrectie bij Skinmiracle in Amsterdam, dan bent u verzekerd van professionele kwaliteit. Al onze producten en instrumenten worden door ons persoonlijk getest en geselecteerd. Ook testen wij nieuwe producten eerst op onszelf. In onze kliniek in Amsterdam zorgen wij voor een grondig hygiĆ«nisch protocol en werken enkel met steriele instrumenten. Uw ooglidcorrectie monitoren wij middels voor- en nafoto’s, en hierin blijft uw privacy vanzelfsprekend gewaarborgd.

Aanmelden voor een ooglidcorrectie in Amsterdam

Wilt u zich aanmelden voor een ooglidcorrectie bij Skinmiracle in Amsterdam? Dan kunt u via onze website een intake boeken. Verbeter de harmonie in uw gezicht en breng jeugdigheid terug in uw gehele uitstraling.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen