skip to Main Content

Looking better naturally

Onze kliniek

Gepassioneerd door schoonheid

Skinmiracle Clinic is de marktleider en trendsetter op het gebied van full face in Europa harmonisatie en transformatie. Voor wie er mooier en beter uit wil zien en voelen. Op een natuurlijke manier.

Wij voeren onze geavanceerde behandelingen uit met niet-permanente middelen zoals o.a. botulinum toxine (botox), hyaluronzuur fillers, chemische peelings, lifting threads en PRP microneedling.

Visie

Er goed uitzien wordt niet altijf bepaald door symmetrie of alleen mooie ogen, lippen of volle jukbeenderen. Het gaat om de totale harmonie van het gezicht. Alles moet kloppen. Bovendien moet je gezicht overeenkomen met wie je van binnen voelt. Daarom nemen we graag de tijd om te bespreken wat je ziet als je in de spiegel kijkt en wat je graag zou willen. We willen begrijpen hoe we je kunne helpen.

Wij vertellen je eerlijk wat de beste aanpak is om tot het beste resultaat te komen en wat de kosten van het behandelplan zijn. Wij nemen ruim de tijd voor je behandeling en nabehandeling.

Kwaliteit & Privacy

Wij werken alleen met de beste producten van gerenommeerde fabrikanten. We hebben de verschillende merken getest, voordat we deze toepassen. We hebben goed gekeken naar de behaalde resultaten en houden dit constant in de gaten.

Op basis hiervan hebben we een selectie gemaakt van merken die het mooiste resultaat geven en het langst meegaan. Tijdens het consult kan uw specialist u vertellen welk product hij voor uw behandeling gaat gebruiken en waarom. Vanzelfsprekend werken wij met steriele naalden en canules van de beste kwaliteit. Hygiƫne staat altijd voorop.

Wij monitoren uw voor en na fototherapie. Foto’s zullen uiteraard nooit zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming worden gepubliceerd. Wij verwijzen hiervoor naar de privacyverklaring op deze site.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen