skip to Main Content

Looking better naturally

Laseren | Definitieve laserontharing in Amsterdam

Uw specialist voor definitieve laserontharing in Amsterdam

Zoekt u een specialist voor een definitieve laserontharing in Amsterdam? Bij Skinmiracle is uw huid in goede handen. Wij zijn uw cosmetisch specialist in onder meer definitieve laserontharing, botox, fillers, en diverse huidbehandelingen. Wij werken met niet-permanente middelen en maken gebruik van gerenommeerde Braziliaanse methodes. Wilt u graag een definitieve laserontharing in Amsterdam, boek dan vandaag nog een intake bij onze specialisten.

Haarzakjes verwijderen met definitieve laserontharing

Bij een definitieve laserontharing worden uw haarzakjes op een kunstmatige manier beïnvloed. Tijdens het laseren worden lichtbundeltjes met een bepaalde golflengte afgegeven, dat door uw pigment wordt omgezet in hitte. Hierdoor worden haarzakjes vernietigd en groeien deze niet meer terug. Omdat haar in verschillende fasen groeit, zijn er meerdere behandelingen nodig om met het laseren een volledige ontharing te bereiken. Dit zijn meestal 6 à 8 behandelingen met tussenpozen van enkele weken. Zo wordt met een laserontharing het overgrote deel van uw haarzakjes verwijderd.

Laserontharing voor iedere zone

Definitieve laserontharing is uitvoerbaar op vrijwel iedere zone van het lichaam, en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Populaire zones die veel mensen laten laseren zijn doorgaans benen, armen, oksels, rug, bovenlip en bikinilijn. Maar nog veel meer gebieden op uw lichaam bieden de mogelijkheid tot volledige ontharing. Een behandeling middels laseren is geschikt voor mensen met overmatige haargroei, maar ook voor iedereen die zich aan beharing stoort en er graag beter uit zou willen zien. Al uw wensen en mogelijkheden tot laseren bespreken wij tijdens uw intake voor een laserontharing in Amsterdam.

Voordelen van laseren in Amsterdam

Welke zone van uw lichaam u ook laat laseren, een laserontharing middels deze methode brengt vele voordelen met zich mee. Zo bent u na een definitieve laserontharing zo goed als permanent vrij van:

  • Stoppeltjes en ingegroeide haartjes
  • Scheerirritaties
  • Overmatige haargroei
  • Een oneffen huid
  • Ontstekingen aan de haarwortels

Gladde huid met definitieve laserontharing

Wat de tijd van het jaar ook is, uw benen of andere lichaamsdelen laten laseren in Amsterdam levert u een gladde huid op voor ieder seizoen. Wanneer u last heeft van overmatige haargroei, of gewoon mooi en verzorgd voor de dag wilt komen, is definitieve laserontharing de oplossing. Na een ontharing bent u op de behandelde plekken zo goed als haarvrij. Zo geniet u dankzij definitieve laserontharing het hele jaar door van een gladde huid met het volste zelfvertrouwen.

Laseren is pijnloos en veilig

Een definitieve laserontharing bij Skinmiracle in Amsterdam is pijnloos en zeer veilig. Onze apparatuur levert tijdens het laseren geen schadelijke bijwerkingen op, en is geschikt voor alle huidtypen. Laseren vermindert uw haargroei middels een natuurlijk proces, en uw huid blijft daarbij volledig intact. Ongeacht welke zone u wilt laten ontharen, onze laserontharing behandelingen in Amsterdam zijn pijnloos en zeer effectief.

Een laserontharing is zo goed als definitief

Een definitieve laserontharing in Amsterdam heeft een zo goed als definitief effect. Een volle garantie van een permanent resultaat kan echter niet gegeven worden. Dit heeft te maken met de natuurlijke processen in uw lichaam, waarbij uw hormonen in de loop der jaren nieuwe haarzakjes kunnen aanmaken. Gelukkig gebeurt dit echter in veel kleinere mate dan voor de behandeling, naar schatting zo’n 80%. Ook blijven er na behandeling vaak nog wel wat haartjes over. Het gaat hierbij echter wel om haartjes zo licht en dun, dat de laserapparatuur ze niet kan detecteren. Deze haartjes worden dus ook nauwelijks met het blote oog waargenomen. Daarom heeft u na een ontharing in Amsterdam nog jaren profijt van een gladde huid, bijna geheel zonder terugkerende haargroei.

Wij nemen de tijd voor uw laserontharing in Amsterdam

In onze kliniek in Amsterdam nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u. Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van definitieve laserontharing. Wij nemen de gehele laserontharing behandeling met u door, inclusief uw volledige kosten en nabehandeling. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Onze passie voor schoonheid

Onze cosmetische professionals staan voor u klaar met een grote passie voor schoonheid. Allemaal hebben zij een drive om mensen gelukkiger te maken in hun eigen lichaam. Dit kan vaak al het geval zijn na een definitieve laserontharing bij ons in Amsterdam. Op een geheel natuurlijke wijze brengen wij uw schoonheid bij u terug, alsook de harmonie in uw uiterlijk.

Laserontharing van professionele kwaliteit

Kiest u voor een definitieve laserontharing in Amsterdam bij Skinmiracle, dan kiest u voor professionele kwaliteit. Nieuwe behandelingen en producten testen wij altijd eerst op onszelf, waarna wij voor u de beste selectie maken. Zo bent u bij ons in Amsterdam verzekerd van de mooiste en meest langdurige resultaten. Daarnaast staat hygiëne in onze kliniek voorop, en laseren wij met uitsluitend steriele apparatuur. Ook wordt uw privacy bij ons streng gewaarborgd, en zullen eventuele voortgangsfoto’s nooit worden gepubliceerd zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Al onze laserbehandelingen zijn medisch van aard en worden uitgevoerd onder supervisie van een BIG-geregistreerde arts.

Aanmelden voor definitieve laserontharing in Amsterdam

Wilt u zich aanmelden voor een definitieve laserontharing in Amsterdam? Boek dan vandaag nog een intake via onze website. Haal het beste uit uw schoonheid en laat uw huid nog jarenlang in ieder seizoen stralen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen