skip to Main Content

Looking better naturally

Cryolipolyse in Amsterdam | Vetbevriezing

Cryolipolyse in Amsterdam

Wilt u graag een figuurcorrectie zonder operatie, dan kunt u gaan voor een cryolipolyse bij Skinmiracle in Amsterdam. Wij zijn uw ervaren cosmetisch specialist en werken met niet-permanente middelen. U kunt bij ons terecht voor onder meer vetbevriezing, diverse peelings, microneedling, botox en fillers. Wij werken volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes en brengen de harmonie terug in uw figuur middels vetbevriezing. Ga voor een cryolipolyse en breng schoonheid en jeugdigheid weer terug in uw gehele lichaam.

Cryolipolyse: een bewezen effectieve behandeling

Cryolipolyse, of ook wel vetbevriezing genoemd, is een bewezen effectieve behandeling tegen overtollig lichaamsvet. Bij een cryolipolyse wordt uw vetweefsel afgekoeld tot ongeveer 4 graden, waardoor er een verandering optreedt in de structuur van de vetcellen. Uw lichaam herkent dit veranderde weefsel vervolgens als ongewenst, en begint dit via de natuurlijke weg af te voeren. Een cryolipolyse of vetbevriezing in onze kliniek in Amsterdam is een veilige, niet-chirurgische methode voor gerichte figuurcorrectie.

Waarom u gaat voor een vetbevriezing

Waarom u beter kunt gaan voor vetbevriezing in plaats van een liposuctie? Hier volgen enkele voordelen van een cryolipolyse behandelijng in Amsterdam op een rij:

  • Bewezen effectieve en goedgekeurde behandeling
  • Geen effect op omliggend weefsel of organen
  • Geen injecties, incisies of verdovingen nodig
  • Resultaat is na enkele weken zichtbaar en werkt daarna nog even door
  • Gerichte plaatselijke figuurcorrectie

Wij nemen de tijd voor uw vetbevriezing in Amsterdam

In onze kliniek in Amsterdam nemen wij de tijd voor u, om te luisteren naar al uw wensen. Wij horen graag wat u dwarszit en wie u het liefst in de spiegel zou willen zien na uw cryolipolyse behandeling. Ook bespreken wij uw nabehandeling en totale kosten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Ons team in Amsterdam

Ons team van cosmetische professionals staat voor u klaar in Amsterdam. Wij hebben een grote passie voor schoonheid en een drive om mensen gelukkiger te maken in hun eigen lichaam. Met een figuurcorrectie middels cryolipolyse kunnen wij dit voor u realiseren. Zo brengt u middels vetbevriezing schoonheid terug in uw figuur en kunt u genieten van een lichamelijke verjonging.

Een cryolipolyse behandeling van kwaliteit

Gaat u in Amsterdam voor een cryolipolyse bij Skinmiracle, dan kunt u rekenen op professionele kwaliteit. Onze cryolipolyse apparatuur en producten worden door ons persoonlijk voor u geselecteerd, en nieuwe behandelingen testen wij altijd eerst op onszelf. In alles zorgen wij daarbij voor een streng hygiƫnisch protocol, en blijft uw privacy altijd gewaarborgd.

Direct aanmelden voor cryolipolyse in Amsterdam

Wilt u graag een plaatselijke figuurcorrectie middels cryolipolyse in Amsterdam? Dan kunt u zich via deze website aanmelden voor een intake. Verbeter op een natuurlijke manier uw figuur door middel van vetbevriezing en breng harmonie en schoonheid terug in uw gehele lichaam.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen