skip to Main Content

Looking better naturally

Microneedling Amsterdam

Ga voor microneedling Amsterdam

Heeft u last van een doffe of vlekkerige huid, ga dan voor een microneedling behandeling bij Skinmiracle in Amsterdam. Wij zijn uw cosmetisch specialist en Europees marktleider in full face harmonisatie en transformatie. Onze grote passie voor schoonheid drijft ons om mensen gelukkiger te maken in hun eigen lichaam. U kunt bij ons terecht voor diverse huidbehandelingen, maar ook voor onder meer botox, fillers, peelings en lifting threads. Plan vandaag nog uw intake voor een microneedling behandeling in Amsterdam, zodat uw huid straks weer straalt als vanouds.

Wat microneedling voor u doet in Amsterdam

Wanneer u zich stoort aan een oneffen, vlekkerige of doffe huid, biedt microneedling een uitkomst. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een pen of roller met micronaaldjes, die de huid doelgericht perforeren. Door de minuscule wondjes die in de bovenste huidlaag ontstaan, komen groeifactoren vrij waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Zo zorgt een microneedling behandeling op natuurlijke wijze voor een gladde en verjongde huid.

Microneedling is een veilige behandeling

Microneedling is een volledig veilige behandeling, zonder risico op schade aan uw huid. De micronaaldjes perforeren enkel de bovenste huidlaag, waardoor onderhuids weefsel onaangetast blijft. Ook is een microneedling behandeling in principe niet pijnloos, maar wordt vaak wel als ‘irriterend’ ervaren. Wanneer uw huid in redelijke conditie verkeert, is een microneedling behandeling in Amsterdam vrij van risico’s.

Stralende huid met microneedling in Amsterdam

Het resultaat van een microneedling behandeling in Amsterdam is een gladde, stralende en verjongde huid. Dankzij de gestimuleerde aanmaak van collageen en elastine, regenereert uw huid zich waarmee vlekjes en oneffenheden verdwijnen. Een microneedling behandeling is toepasbaar op veel indicaties en kan zorgen voor:

  • Gladde, frisse en jongere huid
  • Verfijning van grove poriën
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Verbetering van fijne rimpels en lijntjes
  • Vermindering van vlekken en roodheid
  • Opvullen van acnelittekens
  • Verbeteren van littekenweefsel (bijvoorbeeld na operatie)

Professionele behandeling

Gaat u voor een microneedling behandeling in Amsterdam, dan kunt u rekenen op onze professionele kwaliteit. Op basis van onze eigen ervaringen, selecteren wij de beste producten en merken voor uw microneedling behandeling. In onze kliniek in Amsterdam dragen wij zorg voor een strenge hygiëne, en daarom werken wij uitsluitend met steriele instrumenten. Ook uw privacy blijft bij ons gewaarborgd: eventuele voortgangsfoto’s zullen wij nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming vooraf. Zo kunt u tijdens uw microneedling behandeling in Amsterdam altijd uitgaan van onze professionele kwaliteit.

Aanmelden voor microneedling behandeling in Amsterdam

Is uw huid ook toe aan verfrissing, dan kunt u zich ook vandaag nog aanmelden voor een microneedling behandeling in Amsterdam. Boek eenvoudig uw intake via deze website, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Haal het beste uit uw huid en laat uw gezicht weer stralen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen