skip to Main Content

Looking better naturally

Fronsrimpels | Botox

Uw fronsrimpels laten verdwijnen met botox

Uw fronsrimpels laten verdwijnen met een botox behandeling? Skinmiracle is hiervoor uw aangewezen professionele expert in Amsterdam. Wij hebben een grote passie voor schoonheid en zijn er voor iedereen die er mooier en beter uit wil zien. Onze kliniek is dé Europese marktleider op het gebied van full face harmonisatie en transformatie. Wij zijn uw betrouwbare expert op het gebied van botox en laten uw fronsrimpels verdwijnen op een natuurlijke manier.

Onze behandelingen in Amsterdam

Onze geavanceerde behandelingen worden uitgevoerd met niet-permanente middelen en middels Braziliaanse methodes. Wij werken met onder andere botox (botuline toxine), lifting threads, (chemische) peelings, hyaluronzuur fillers en microneedling. Bekijk onze website voor al onze behandelingen, of vraag een intake aan voor een botox behandeling aan uw fronsrimpels.

Het effect van botox op uw fronsrimpels

Een botox injectie is een bekende behandeling die uw fronsrimpels of andere expressielijnen reduceert. Botox (botuline toxine) is een natuurlijk eiwit en ontspant de zenuwen die de spier aansturen. Dit resulteert in een jonger en gladder ogend gezicht, op een natuurlijke manier. Stoort u zich aan fronsrimpels? Deze kunt u in onze kliniek in Amsterdam laten behandelen. Breng meer symmetrie en harmonie in uw gezicht en geef uw uiterlijk een boost. Behalve voor fronsrimpels, kunt u ook het volgende met een botox ingreep behandelen:

Botox behandeling: een snelle en veilige ingreep

Een botox behandeling aan uw fronsrimpels in Amsterdam is een snelle en veilige ingreep. Omdat een botox ingreep tijdelijk van aard is, kunt u desgewenst de behandeling bij Skinmiracle blijven herhalen. Het gebruik van botox wordt behalve voor fronsrimpels ook toegepast als medische oplossing, zoals bijvoorbeeld bij overmatig zweten, nekkrampen, een lui oog of een overactieve blaas. Of uw ingreep nu medisch of cosmetisch van aard is, wanneer een professional deze uitvoert, is deze volkomen veilig en kan uw gezondheid hiervan profiteren.

Wij nemen de tijd voor uw botox behandeling

In onze kliniek nemen wij altijd de tijd voor u om te luisteren naar uw verhaal en wensen voor het behandelen van uw fronsrimpels. Wij horen graag wat u dwarszit, en wie u graag zou willen zien wanneer u in de spiegel kijkt. Het is belangrijk dat uw gezicht goed past bij wie u bent, en dat er een goede harmonie in uw gezicht bestaat. Dat is namelijk ook wat er bij schoonheid komt kijken. Er goed uitzien gaat verder dan bijvoorbeeld mooie ogen of volle lippen, en er zijn vele mogelijkheden om uw gezicht meer te matchen met hoe u zich zou willen presenteren. Daarom nemen wij de tijd om al uw wensen en onze behandelmogelijkheden voor uw fronsrimpels te bespreken. Ook nemen wij daarbij ook de kosten en de nabehandeling mee. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij nemen niet alleen de tijd voor uw schoonheid, maar ook voor uw welzijn.

Onze passie voor schoonheid

In onze kliniek staat een team van ervaren medische en cosmetische professionals voor u klaar met een grote passie voor schoonheid. Zij zijn gedreven om mensen gelukkiger en gezonder te maken in hun eigen lichaam. Dit is vaak al mogelijk met een kleine ingreep als een behandeling aan uw fronsrimpels met botox. Hiermee kunnen uw zelfvertrouwen en zelfbeeld al enorm geholpen worden. In onze kliniek bent u voor iedere behandeling gegarandeerd in goede handen.

Behandeling van de hoogste kwaliteit

Voor uw behandeling aan uw fronsrimpels met botox bieden wij enkel de hoogste kwaliteit aan producten. Wij werken met merken van gerenommeerde fabrikanten, en testen nieuwe producten eerst op onszelf voordat we deze voor onze patiënten gebruiken. Op basis van onze ervaringen hebben wij de beste merken geselecteerd. Tijdens uw consult zullen wij altijd u daarom altijd vertellen welke producten wij voor uw fronsrimpels zullen gebruiken en waarom. Zo kunt u bij ons rekenen op een botox behandeling van de hoogste kwaliteit.

Hygiëne tijdens uw botox behandeling

De hygiëne in onze kliniek nemen wij uiterst serieus. Daarom werken wij met kwalitatief hoogwaardige producten, en met volledig steriele naalden, canules en andere instrumenten. Hygiëne staat bij ons voorop en al onze specialisten voeren hier dan ook de juiste procedures voor uit. Tijdens de behandeling aan uw fronsrimpels met botox bent u daarom altijd verzekerd van een goede hygiëne.

Uw privacy

De behandeling aan uw fronsrimpels met botox wordt door ons van begin tot eind gemonitord. Dit doen wij onder andere met voor- en nafoto’s. Vanzelfsprekend respecteren wij hierbij uw privacy, en zullen deze foto’s nooit publiceren zonder uw toestemming vooraf. Voor ons volledige privacystatement verwijzen wij u naar de betreffende pagina op deze website.

Aanmelden voor botox behandeling bij fronsrimpels

Wilt u zich graag aanmelden voor een botox behandeling aan uw fronsrimpels? Dan kunt u zich via onze website aanmelden voor een intake. Wij nemen de tijd voor uw wensen en bekijken samen met u de meest geschikte en effectieve behandelingen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen