skip to Main Content

Looking better naturally

Gummy smile behandelen met botox

Gummy smile met botox behandelen

Heeft u last van een tandvleeslach, of ook wel ‘gummy smile’ geheten? Dan kunt u deze door ons laten behandelen in de Skinmiracle kliniek. Wij zijn dé cosmetische professional voor iedereen die er mooier en beter uit wil zien. Wij verrichten onze behandelingen met niet-permanente middelen en volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes. U kunt in onze kliniek terecht voor onder meer botox, fillers en diverse huidbehandelingen. Na een behandeling van uw gummy smile met botox zal uw gezicht weer stralen op een geheel natuurlijke manier.

Uw gummy smile laten verdwijnen met botox

Wordt uw gummy smile veroorzaakt door overactieve hefspieren in uw bovenlip, kunt u deze laten verdwijnen met botox. Botox is een natuurlijk eiwit, dat de behandelde spier ontspant, waardoor uw lach mooier oogt en uw storende gummy smile tijdelijk verdwijnt. Het resultaat is een stralende en zelfverzekerde lach.

Botox: snelle en veilige ingreep tegen de gummy smile

Een botox injectie om uw gummy smile te verhelpen is een snelle en volkomen veilige ingreep. Er bestaan zelfs diverse medische toepassingen voor botox, zoals bijvoorbeeld bij een lui oog of een overactieve blaas. Of uw ingreep nu medisch of cosmetisch van aard is, wanneer uitgevoerd door een professional komt deze ingreep uw gezondheid ten goede.

Passie voor schoonheid

Onze ervaren cosmetische en medische professionals hebben een grote passie voor schoonheid. Zij staan voor u klaar en zijn gedreven om mensen gelukkiger en gezonder te maken in hun eigen lichaam. Want vaak is uw zelfvertrouwen al veel geholpen door een kleine ingreep met botox aan bijvoorbeeld uw gummy smile. Breng de schoonheid terug in uw gezicht met symmetrie en harmonie, en hernieuw uw zelfvertrouwen.

Alle tijd voor uw gummy smile behandeling

Het is belangrijk dat uw gezicht past bij hoe u zich vanbinnen voelt, en daarom nemen wij alle tijd voor uw gummy smile behandeling. Wij luisteren en horen graag wie u in de spiegel wilt zien. Daarom bespreken wij uitgebreid uw wensen en behandelmogelijkheden met u voor het behandelen van uw gummy smile. Wij nemen hierin het gehele proces en de bijbehorende kosten mee, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Botox behandeling van de beste kwaliteit

Wij behandelen uw gummy smile met botox producten van enkel de beste kwaliteit. Nieuwe producten testen wij eerst op onszelf en selecteren daaruit de beste merken voor u. Omdat hygiëne bij ons voorop staat, gebruiken wij altijd uitsluitend steriele instrumenten. Ook zullen wij de voor- en nafoto’s die wij van uw voortgang maken nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming vooraf. In de Skinmiracle kliniek kunt u altijd rekenen op botox producten en service van de beste kwaliteit.

Aanmelden voor gummy smile behandeling met botox

Uw gummy smile laten behandelen met botox? Meld u zich dan aan voor een intake via deze website. Samen bekijken we de beste behandelingen om uw zelfvertrouwen op een natuurlijke manier bij u terug te brengen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen