skip to Main Content

Looking better naturally

Kraaienpootjes behandelen met botox

Met botox uw kraaienpootjes behandelen

Heeft u last van lachrimpels, ook wel ‘kraaienpootjes’ genoemd? Deze kunt u eenvoudig laten behandelen met botox. Skinmiracle is hiervoor uw cosmetische professional en Europees marktleider in full face harmonisatie en transformatie. Wij zijn er voor iedereen die er mooier en beter uit wil zien. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere botox, fillers en diverse huidbehandelingen. Wij werken volgens Braziliaanse methodes en met niet-permanente middelen. Laat uw gezicht weer stralen op een natuurlijke manier, zonder storende kraaienpootjes.

Botox: een veilige ingreep tegen kraaienpootjes

Een botox injectie staat bekend als een veilige ingreep tegen onder meer kraaienpootjes. Deze ontstaan met de jaren door lachen en praten, maar worden versneld door roken en overmatig zonlicht. Botox is een natuurlijk eiwit, dat de zenuwen ontspant die uw spier aansturen. Het resultaat is een jonger en gladder ogend gezicht, op een volkomen natuurlijke manier. Er is geen ‘juiste’ leeftijd om met botox te beginnen. Wanneer u zich stoort aan uw rimpels als kraaienpootjes, heeft u al een goede indicatie. Ook bestaan er diverse medische toepassingen van botox. Wanneer uw ingreep wordt uitgevoerd door een professional, kan uw gezondheid hier hoe dan ook van profiteren.

Onze passie voor schoonheid

Kiest u voor een behandeling van uw kraaienpootjes met botox, dan staan onze ervaren medische en cosmetische professionals voor u klaar. Zij zijn gedreven om u gelukkiger en gezonder te maken in uw eigen lichaam, op een natuurlijke manier. Uw zelfvertrouwen is vaak al enorm geholpen met een kleine ingreep aan uw kraaienpootjes met botox. Daarom bent u bij ons in goede handen. Breng meer symmetrie en harmonie in uw gezicht en geef uw zelfvertrouwen een boost.

 

Alle voor behandeling tegen kraaienpootjes

Het is uiterst belangrijk dat uw gezicht past bij wie u van binnen bent, en daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor uw botox behandeling tegen kraaienpootjes. Wij luisteren naar u en horen graag wie u zou willen zien wanneer u in de spiegel kijkt. Bespreek al uw wensen met ons en we bekijken alle behandelmogelijkheden voor uw kraaienpootjes. Ook nemen wij daarin de totale kosten en de nabehandeling mee, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Niet alleen nemen wij uw kraaienpootjes weg op een natuurlijke manier, ook uw zorgen kunt u aan ons overlaten.

Botox producten van de beste kwaliteit

Het behandelen van uw kraaienpootjes met botox doen wij met botox producten van de beste kwaliteit. Nieuwe merken testen wij altijd eerst op onszelf, en selecteren daaruit de beste producten voor u. HygiĆ«nische protocollen nemen wij streng in acht en gebruiken daarom uitsluitend steriele instrumenten. De behandeling van uw kraaienpootjes met botox monitoren wij van begin tot eind middels voor- en nafoto’s. In verband met uw privacy zullen wij deze echter nooit publiceren zonder uw expliciete toestemming. Zo kunt u bij Skinmiracle altijd rekenen op onze professionele kwaliteiten.

Aanmelden voor botox behandeling tegen kraaienpootjes

Wilt u graag uw kraaienpootjes behandelen met botox, dan kunt u zich online aanmelden voor een intake. Samen kijken we naar de beste behandeling om uw zelfvertrouwen op een natuurlijke manier bij u terug te brengen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen