skip to Main Content

Looking better naturally

Neuslift met botox

Een neuslift met botox

Stoort u zich aan het hangende puntje van uw neus, en wilt u daarom graag een neuslift met botox laten doen? Skinmiracle is hiervoor uw cosmetische professional. Wij zijn er voor iedereen die er mooier en beter uit wil zien. In onze kliniek kunt u onder meer terecht voor botox, fillers en diverse huidbehandelingen. Wij werken met niet-permanente middelen en volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes. Na een neuslift met botox straalt uw gezicht weer als vanouds en op een natuurlijke manier.

Botox voor een subtiele neuslift

Wanneer het puntje van uw neus naar beneden staat, kan dit zorgen voor veel irritatie of onzekerheid. Gelukkig kan dit snel en eenvoudig verholpen worden door een neuslift met botox. Botox is een natuurlijk eiwit, dat de behandelde spier helpt ontspannen. In het geval van een neuslift met botox wordt het spiertje ontspannen dat uw neus naar beneden trekt, met een subtiele lift als resultaat. Zo blijft u op een natuurlijke manier de harmonie in uw gezicht behouden.

Neuslift met botox: veilige ingreep

Een neuslift op basis van botox is een volkomen veilige en snelle ingreep. Botox injecties worden vaak toegepast voor zowel cosmetische als medische doelen. Wat uw behoefte ook is, een ingreep uitgevoerd door een professional komt uw gezondheid hoe dan ook ten goede.

 

 

Passie voor schoonheid

Onze ervaren cosmetische en medische professionals hebben een grote passie voor schoonheid. Zij staan voor u klaar en zijn gedreven om u gelukkiger en gezonder te maken in uw eigen lichaam. En vaak is uw zelfvertrouwen al enorm geholpen met een kleine behandeling als een neuslift met botox. Zo brengen wij de harmonie en schoonheid weer terug in uw gezicht, en krijgt uw zelfvertrouwen een boost.

Wij nemen de tijd voor uw neuslift

In onze kliniek nemen wij uitgebreid de tijd voor uw neuslift behandeling met botox. Wij begrijpen als geen ander dat uw gezicht moet passen bij wie u vanbinnen bent. Daarom luisteren we naar u en horen we graag wie u in de spiegel zou willen zien. Wij bespreken al uw wensen en mogelijkheden voor uw neuslift met botox, en nemen hierin de gehele behandeling en totale kosten mee. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Botox behandeling van de beste kwaliteit

Kiest u voor een neuslift door middel van botox? Dan kunt u in onze kliniek rekenen op de beste kwaliteit. Wij selecteren de beste producten voor u, nadat wij deze eerst op onszelf hebben getest. HygiĆ«ne staat bij ons voorop en daarom werken wij altijd en uitsluitend met steriele instrumenten. Daarbij houden wij rekening met uw privacy, en zullen wij uw voortgangsfoto’s nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming vooraf. Uw neuslift ondergaat u bij Skinmiracle altijd uiterst veilig.

Aanmelden voor een neuslift met botox

Wilt u bij ons langskomen voor een neuslift met botox? Dan kunt u zich via deze website aanmelden voor een intake. Samen bespreken we al uw mogelijkheden om de harmonie in uw gezicht op een natuurlijke manier bij u terug te brengen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen