skip to Main Content

Looking better naturally

PRP behandeling Amsterdam

Huid revatiliseren met PRP behandeling in Amsterdam

Overweegt u een PRP behandeling in Amsterdam? Dan is Skinmiracle uw deskundige. Wij zijn uw cosmetisch specialist en Europees marktleider op het gebied van full face harmonisatie en transformatie. Onze grote passie voor schoonheid drijft ons om u gelukkiger te maken in uw eigen lichaam. U kunt ook bij ons terecht voor onder meer botox, fillers, peelings, lifting threads en microneedling. Boek vandaag nog een intake en bespreek wat een PRP behandeling bij ons in Amsterdam voor uw zelfvertrouwen kan betekenen.

PRP: Platelet Rich Plasma

Heeft u last van fijn en dunner wordend haar of recentelijke littekens, dan kunt u dit verlichten middels een PRP behandeling. PRP wordt ook wel een ‘vampire facelift’ genoemd en staat voor ‘Platelet Rich Plasma’. De behandeling maakt gebruik van uw lichaamseigen plasma, dat verkregen wordt via bloedafname. Een concentratie van deze bloedplaatjes wordt vervolgens via micro-injecties in uw (hoofd)huid aangebracht. De rijk aanwezige groeifactoren in het plasma helpen beschadigd weefsel te herstellen. Daarbij kan een PRP behandeling ook de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Een verjongde en stralende huid na uw PRP behandeling

Met een PRP behandeling in Amsterdam zorgt u voor een verjongde en stralende huid. Dankzij de regenererende werking van uw lichaamseigen plasma, wordt de huid van uw gezicht, hals, decolleté of handen gestimuleerd in het aanmaken van collageen. De gevolgen van veroudering worden hiermee tegengegaan en de vitaliteit keert nadrukkelijk terug. De resultaten van een PRP behandeling in Amsterdam zijn vaak al na één keer merkbaar, maar het is raadzaam om de behandeling enkele keren te herhalen. Overleg dit met uw deskundige bij Skinmiracle.

Een PRP behandeling is veilig

Een PRP behandeling bij Skinmiracle in Amsterdam is zeer veilig. Omdat het om een lichaamseigen stof gaat, loopt u geen risico op overdraagbare aandoeningen. Ook komen er geen chemische stoffen aan te pas. De micro-injecties worden doorgaans als pijnloos ervaren en de kans op bijwerkingen is minimaal. Na uw PRP behandeling in Amsterdam trekt de roodheid snel weg en bent u weer voor lange tijd voorzien van een gezonde blos.

Professionele kwaliteit in Amsterdam

Kiest u voor een PRP behandeling in Amsterdam, dan bent u verzekerd van onze professionele kwaliteit. Gebaseerd op onze eigen ervaringen, kiezen wij persoonlijk de beste merken en producten voor u uit. Wij dragen in Amsterdam zorg voor een strenge hygiëne, en werken daarom met uitsluitend steriele instrumenten tijdens uw PRP behandeling. Ook uw privacy is bij ons gewaarborgd. Zo zullen wij uw voortgangsfoto’s nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Zo bent u tijdens uw PRP behandeling in Amsterdam altijd verzekerd van onze professionele kwaliteit.

Aanmelden voor PRP behandeling in Amsterdam

U kunt zich vandaag nog aanmelden voor een PRP behandeling in Amsterdam. Via deze website boekt u eenvoudig uw intake, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Haal het beste uit uw schoonheid met een PRP behandeling en laat uw huid en haar weer stralen.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen