skip to Main Content

Looking better naturally

IPL behandeling Amsterdam

Ontharen met een IPL behandeling in Amsterdam

Wilt u graag ontharen middels een IPL behandeling in Amsterdam? Skinmiracle is hiervoor uw cosmetisch specialist. U kunt bij ons terecht voor onder meer IPL laserontharing, fillers, botox, en diverse huidbehandelingen. Wij werken volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes en maken gebruik van niet-permanente middelen. Plan vandaag nog uw intake voor een IPL behandeling bij Skinmiracle in Amsterdam.

IPL behandeling: een effectieve methode

Een IPL behandeling is een effectieve methode voor langdurig ontharen. De afkorting IPL staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en werkt middels lichtpulsen op de huid. Deze energie wordt door pigmenten in uw haren omgezet in warmte, waardoor haarzakjes worden vernietigd. Zo groeien deze niet meer terug. Omdat haar in verschillende fasen groeit, bestaat een IPL behandeling uit meerdere sessies met enkele weken ertussen. Met deze methode worden bijna alle haarzakjes van de behandelde zones verwijderd.

IPL behandeling geschikt voor het hele lichaam

Laserontharing middels een IPL behandeling kan worden toegepast op vrijwel elke zone van het lichaam. Het is geschikt voor mannen en vrouwen en effectief op vele verschillende huid- en haartypen. Onze IPL behandeling in Amsterdam is geschikt voor mensen met overmatige haargroei, maar ook voor mensen die graag een gladde, egale huid willen met minimaal onderhoud. Al uw wensen en mogelijkheden tot langdurige ontharing bespreken wij tijdens uw intake in Amsterdam.

Voordelen van een IPL behandeling in Amsterdam

Een IPL behandeling in Amsterdam biedt een aantal handige voordelen. Zo is deze pijnloos, volkomen veilig en zonder schadelijke bijwerkingen. Daarbij bent u na behandeling langdurig vrij van:

  • Scheerirritaties
  • Stoppeltjes en ingegroeide haartjes
  • Ontstekingen aan de haarwortels
  • Overmatige haargroei
  • Een oneffen huid

Onze passie voor schoonheid

In onze kliniek in Amsterdam staan onze cosmetische professionals voor u klaar. Zij nemen de tijd voor u en hebben een grote drive om u gelukkiger te maken in uw eigen lichaam. Op geheel natuurlijke wijze brengen wij met een IPL behandeling de schoonheid en harmonie terug in uw uiterlijk.

IPL behandeling van professionele kwaliteit

Kiest u voor een IPL behandeling bij ons in Amsterdam, dan kiest u voor professionele kwaliteit. Wij selecteren persoonlijk de beste producten en merken voor u, waardoor u bent verzekerd van mooie en langdurige resultaten. Daarnaast werken wij in onze kliniek met een strenge hygiĆ«ne en is al onze temperatuur steriel. Ook is uw privacy bij ons gewaarborgd en zullen wij uw voortgangsfoto’s nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Aanmelden voor IPL behandeling in Amsterdam

U kunt zich vandaag nog aanmelden voor een IPL behandeling in Amsterdam. Boek hiervoor eenvoudig uw intake via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Laat uw huid nog jarenlang in ieder seizoen stralen, en haal het beste uit uw schoonheid.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen