skip to Main Content

Looking better naturally

Fronsrimpels

Een oplossing voor uw fronsrimpels

Heeft u last van een boze blik, en zoekt u een oplossing voor uw fronsrimpels? Bij Skinmiracle kunt u deze laten behandelen. Wij zijn uw cosmetisch specialist, en Europees marktleider in full face harmonisatie. Wij werken volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes en met niet-permanente middelen. Ga ook voor een gladder en verjong gezicht op geheel natuurlijke wijze. Voor een behandeling aan uw fronsrimpels bent u in onze kliniek in goede handen.

Fillers: bekende methode tegen fronsrimpels

Het gebruik van fillers is een bekende methode om rimpels in het gezicht te bestrijden. Hiervoor wordt hyaluronzuur gebruikt, een lichaamseigen en afbreekbare stof. Hyaluronzuur houdt vocht vast binnen uw huidcellen, en trekt daarbij nieuw vocht aan. Hiermee worden oneffenheden in uw gezicht gevuld, met een gladder en jonger ogend gezicht als resultaat. Ook hydrateert hyaluronzuur uw huid en ondersteunt de stevigheid ervan. Deze stevigheid verdwijnt van nature met de jaren, waardoor uw huid dunner wordt en fronsrimpels kunnen ontstaan. Het behandelen van uw fronsrimpels brengt op compleet natuurlijke wijze harmonie en jeugdigheid terug in uw gezicht.

Fillers tegen fronsrimpels zijn snel en veilig

Een behandeling aan uw fronsrimpels is snel en zeer veilig. Fillers kunnen worden ingezet om fijne rimpels en lijntjes in uw gezicht op te vullen en weer glad te maken. Hiermee verdwijnt uw ‘boze’ frons en krijgt uw gezicht een open en zachtere blik terug. Het laten verwijderen van uw fronsrimpels levert u gegarandeerd een grote boost van uw zelfvertrouwen op.

 

Alle tijd voor uw fronsrimpel behandeling

In onze kliniek nemen wij de tijd voor u, om te luisteren naar uw wensen en pijnpunten betreft fronsrimpels. Wij vinden het belangrijk dat uw gezicht past bij wie u vanbinnen bent. Daarom horen wij graag wie u het liefst in de spiegel zou willen zien. Wij bespreken al uw wensen en mogelijkheden tot het behandelen van uw fronsrimpels. Hierin nemen wij eveneens uw nabehandeling en uw totale kosten mee. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze passie voor schoonheid

Onze professionals delen een passie voor schoonheid en staan voor u klaar. Allen zijn zij gedreven om mensen gelukkiger en gezonder te maken in hun eigen lichaam. Dit is gelukkig vaak al te realiseren met een kleine ingreep aan uw fronsrimpels met fillers. Deze behandeling brengt op geheel natuurlijke wijze een open, lichte en jeugdige blik terug op uw gezicht.

Professionele behandeling tegen fronsrimpels

Laat u bij Skinmiracle uw fronsrimpels behandelen, dan bent u verzekerd van professionele kwaliteit. Wij testen nieuwe producten eerst op onszelf, en stellen daaruit onze selectie voor u samen. Ook zorgen wij voor stikte hygiƫne, en werken daarom uitsluitend met steriele instrumenten.

Uw privacy

In onze kliniek blijft uw privacy gewaarborgd. De voortgangsfoto’s van uw behandeling zullen wij dan ook nooit publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming vooraf.

Direct uw fronsrimpels laten behandelen

Wilt u ook graag direct uw fronsrimpels aanpakken met fillers? Meld u dan aan voor een intake via deze website. Samen met u bekijken we al uw mogelijkheden tot het laten verdwijnen van uw fronsrimpels.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen