skip to Main Content

Looking better naturally

Handen

Filler behandeling voor uw handen bij Skinmiracle

Verliezen uw handen aan volume door veroudering, kies dan voor een filler behandeling bij Skinmiracle. Wij zijn uw cosmetisch specialist en Europees marktleider op het gebied van full face harmonisatie. U kunt bij ons terecht voor onder meer fillers, botox en diverse huid– en gezichtsbehandelingen. Wij werken met gerenommeerde Braziliaanse technieken en met niet-permanente middelen. Ga voor een hernieuwing van schoonheid en volume, en laat uw handen weer stralen op geheel natuurlijke wijze.

Bekende methode om uw handen te verjongen

Fillers zijn een bekende methode om een verjonging van uw handen te realiseren. Uw huid verliest met de jaren van nature aan volume en stevigheid. Hierdoor ontstaan rimpels en andere oneffenheden, en verliezen uw handen aan volume. Fillers gaan dit effect tegen. Het hyaluronzuur dat hiervoor wordt gebruikt, is een lichaamseigen stof. Deze trekt vocht aan en houdt dit vast binnen uw huidcellen. Rimpels en oneffenheden worden hierdoor opgevuld en gladgestreken, waarmee uw handen aan stevigheid en volume winnen en weer fris en jonger ogen.

Onze passie voor schoonheid

Onze cosmetische specialisten delen een grote passie voor schoonheid. Zij hebben een drive om mensen gelukkiger te maken in hun eigen lichaam. Dit is vaak al te bereiken met een kleine ingreep als fillers voor uw handen. Na deze behandeling geniet u van hernieuwde schoonheid met uw frisse en gladde handen.

Fillers voor uw handen zijn veilig

Het aanbrengen van fillers in uw handen is een geheel veilige ingreep, en dankzij een verdovende crème pijnloos. De hydraterende eigenschappen van het gebruikte hyaluronzuur hydrateren en ondersteunen de huid volledig. Hiermee winnen uw handen weer aan volume, gladheid en stevigheid.

Ruim de tijd voor uw behandeling

Wij vinden het belangrijk dat uw handen goed passen bij wie u zich vanbinnen voelt. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor u, en luisteren graag naar al uw pijnpunten en wensen. Ook uw nabehandeling en totale kosten nemen wij in deze gesprekken mee. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Professionele behandeling van uw handen

In onze kliniek bent u altijd verzekerd van een professionele filler behandeling aan uw handen. Op basis van onze persoonlijke ervaringen stellen wij de beste merken en producten voor u samen. Hygiëne wordt sterk bij ons gewaarborgd en wij werken dan ook uitsluitend met steriele instrumenten. Ook van privacy bent u verzekerd, omdat wij uw voortgangsfoto’s niet zullen publiceren zonder uw expliciete toestemming.

Aanmelden voor fillers voor uw handen

Wilt u graag uw handen verjongen met fillers? U kunt zich vandaag nog aanmelden voor een intake via deze website. Bij Skinmiracle nemen we de tijd voor u, van intake tot nabehandeling. Na een filler behandeling zullen uw handen weer stralen op een geheel natuurlijke manier.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen