skip to Main Content

Looking better naturally

Ingevallen wangen

Ingevallen wangen behandelen bij Skinmiracle

Heeft u last van volumeverlies in uw gezicht, met ingevallen wangen als gevolg? Ga dan voor een filler behandeling bij Skinmiracle. Wij zijn uw cosmetisch specialist en Europees marktleider op het gebied van full face harmonisatie en transformatie. U kunt bij ons terecht voor fillers, botox, en diverse huid– en gezichtsbehandelingen. Wij werken hierbij met gerenommeerde Braziliaanse technieken en met niet-permanente middelen. Behandel ingevallen wangen bij Skinmiracle en laat uw gezicht stralen op een geheel natuurlijke manier met meer volume.

Fillers: bekende methode tegen ingevallen wangen

Het aanbrengen van fillers is een bekende methode om volume te geven aan een gezicht met ingevallen wangen. Wanneer u ouder wordt, verliest uw huid van nature aan volume en stevigheid en kunnen de contouren van uw gezicht veranderen. Uw wangen kunnen daarbij meer gaan hangen of een ingevallen aanblik geven. Fillers kunnen u hierbij helpen. Het gebruikte hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht aanmaakt en vasthoudt binnen uw huidcellen. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld en wordt er nieuw volume toegevoegd aan uw huid. Uw ingevallen wangen winnen weer aan stevigheid en volume, waarmee uw gezicht weer frisser en voller oogt.

Onze passie voor schoonheid

Onze cosmetische specialisten staan voor u klaar en hebben een drive om u gelukkiger te maken in uw eigen lichaam. Vaak is dit gelukkig al te realiseren met een kleine filler ingreep om ingevallen wangen tegen te gaan. Na deze behandeling geniet u weer van een fris en vol gezicht met het volste zelfvertrouwen.

 

Behandeling tegen ingevallen wangen is veilig

Een filler behandeling tegen ingevallen wangen is geheel veilig en vrijwel pijnloos. Het hyaluronzuur dat wordt gebruikt, hydrateert en ondersteunt uw huid en geeft het volume terug. Hierdoor verdwijnen uw ingevallen wangen en krijgt u er een vol en vitaal gezicht voor terug.

Wij nemen de tijd voor u

In onze kliniek nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Het is belangrijk dat uw gezicht past bij wie u van binnen bent, en daarom vernemen wij graag al uw wensen. Wij luisteren naar al uw pijnpunten en bespreken al uw behandelmogelijkheden tegen ingevallen wangen. Wij nemen hierbij uw gehele behandeling mee, inclusief uw nabehandeling en totale kosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Professionele behandeling voor ingevallen wangen

Voor het behandelen van ingevallen wangen kunt u bij Skinmiracle rekenen op professionele kwaliteit. Wij stellen op basis van onze persoonlijke ervaringen de beste merken en producten voor u samen. HygiĆ«ne is in onze kliniek gewaarborgd doordat wij enkel met steriele instrumenten werken. Ook respecteren wij uw privacy ten zeerste, en zullen wij uw voortgangsfoto’s niet publiceren zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Een intake boeken voor uw ingevallen wangen

Bent u toe aan een nieuwe, frisse uitstraling in uw gezicht, zonder ingevallen wangen? Dan kunt u vandaag nog een intake boeken via deze website. Bij Skinmiracle nemen wij de tijd voor u van begin tot eind. Breng harmonie en volume terug in uw gezicht en geef uw ingevallen wangen nieuw leven op een natuurlijke manier.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen