skip to Main Content

Looking better naturally

Kincorrectie

Een kincorrectie zonder operatie

Bent u niet tevreden met het profiel van uw kin? Dan is een kincorrectie zonder operatie mogelijk met fillers. Skinmiracle is hiervoor uw cosmetisch specialist en Europees marktleider in full face harmonisatie. Wij werken met niet-permanente middelen en volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes. Ga voor een kincorrectie zonder operatie, en breng op natuurlijke wijze volume terug in uw gezicht.

Fillers: bekende methode voor kincorrectie

Wilt u een kincorrectie, maar geen operatie? Dan is een behandeling met fillers een uitkomst voor u. Wanneer uw kin of kaaklijn aan volume verliest doordat uw huid dunner wordt, kan het profiel van uw kin veranderen. Dit volumeverlies kan tijdelijk worden verholpen met fillers. Hiervoor wordt hyaluronzuur gebruikt, een lichaamseigen stof die vocht vasthoudt en aantrekt in uw huidcellen. Fillers kunnen oneffenheden in uw huid opvullen en meer volume toevoegen aan uw gezicht. Ook helpt hyaluronzuur de hydratatie en stevigheid van uw huid ondersteunen. Een kincorrectie met fillers brengt om compleet natuurlijke manier volume, schoonheid en harmonie terug in uw gezicht.

Wij nemen de tijd voor uw kincorrectie

Bij Skinmiracle nemen wij de tijd voor u, en luisteren graag naar wat u dwars zit. Wij vinden er erg belangrijk dat uw gezicht goed past bij wie u vanbinnen bent. Daarom vernemen wij graag wie u het liefst in de spiegel zou willen zien. Samen met u bespreken we uw mogelijkheden en wensen betreft uw kincorrectie. Wij nemen hierin ook uw totale kosten en de nabehandeling mee, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Kincorrectie: snel en veilig

Een kincorrectie door middel van fillers is een snelle, pijnloze en veilige ingreep. Wanneer u last heeft van volumeverlies in uw kaak, of een kleine of teruggetrokken kin, kan dit erg storen. Een kincorrectie kan daarom uw zelfvertrouwen een grote boost opleveren.

Onze passie voor schoonheid

Onze professionals staan voor u klaar met een grote passie voor schoonheid. Zij zijn gedreven om u gelukkiger en gezonder te maken in uw eigen lichaam. En gelukkig is dit vaak al te realiseren met een kleine ingreep als een kincorrectie met fillers. Met deze behandeling brengt u op natuurlijke wijze harmonie, volume en schoonheid terug in uw gezicht.

Kincorrectie van professionele kwaliteit

Laat uw kincorrectie over aan de specialisten van Skinmiracle, en u bent verzekerd van professionele kwaliteit. Nieuwe producten testen wij eerst op onszelf, en maken op basis daarvan een selectie van de beste producten. Ook staat hygiƫne bij ons voorop, en werken wij tijdens uw kincorrectie met uitsluitend steriele instrumenten.

Uw privacy

Vanzelfsprekend blijft uw privacy bij ons gewaarborgd. Daarom zullen wij de voortgangsfoto’s van uw behandeling nooit publiceren zonder uw expliciete toestemming vooraf.

Direct aanmelden voor een kincorrectie

Wilt u zich graag aanmelden voor een kincorrectie met fillers? Dan kunt u direct via deze website een intake boeken. Samen met u bekijken we dan al uw wensen en mogelijkheden.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen