skip to Main Content

Looking better naturally

Neus-lippenplooi fillers

Uw neus-lippenplooi verzachten met fillers

Heeft u last van een sterke neus-lippenplooi, en wilt u deze verzachten met fillers? Dan kunt u terecht bij Skinmiracle. Wij zijn uw cosmetische expert en tevens Europees marktleider in full face harmonisatie. Wij werken volgens gerenommeerde Braziliaanse methodes en met niet-permanente middelen. In onze kliniek bent u in goede handen voor een behandeling aan uw neus-lippenplooi met fillers, met een natuurlijk glad gezicht als resultaat.

Neus-lippenplooi fillers: een veel toegepaste methode

Het verzachten van de neus-lippenplooi door middel van fillers is een veel toegepaste methode voor een vermoeid of verouderd gezicht. De gebruikte stof is hyaluronzuur, een lichaamseigen en afbreekbare stof. Deze trekt vocht aan en houdt dit vast binnen uw huidcellen. Oneffenheden in uw neus-lippenplooi kunnen hiermee worden opgevuld, waarmee een gladder gezicht ontstaat. Hyaluronzuur hydrateert de huid en ondersteunt de stevigheid ervan. Deze stevigheid neemt met de jaren van nature af, waardoor uw gezicht meer gaat hangen en rimpels of lijnen ontstaan. Het verzachten van uw neus-lippenplooi met fillers brengt de jeugdige vorm van uw gezicht op geheel natuurlijke wijze terug.

Neus-lippenplooi fillers zijn snel en veilig

Een ingreep met fillers om uw neus-lippenplooi te verzachten is snel en veilig. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die op een natuurlijke manier oneffenheden in uw huid opvult, met een gladder en verjongd gezicht als resultaat. Een behandeling aan uw neus-lippenplooi met fillers betekent dus vaak een grote boost voor uw zelfvertrouwen.

 

 

Wij nemen de tijd voor uw neus-lippenplooi fillers

In onze kliniek nemen wij de tijd voor u, omdat het belangrijk is dat uw gezicht past bij wie u vanbinnen bent. Wij luisteren naar uw pijnpunten en vernemen graag wie u in de spiegel zou willen zien. Wij bespreken al uw wensen en mogelijkheden voor een neus-lippenplooi behandeling met fillers. Hierin nemen wij ook uw nabehandeling en totale kosten mee, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Onze passie voor schoonheid

Al onze cosmetische en medische specialisten delen een passie voor schoonheid. Zij staan voor u klaar en hebben een drive om mensen gelukkiger en gezonder te maken in hun eigen lichaam. Dit is vaak al te realiseren met een kleine ingreep als het verzachten van de neus-lippenplooi met fillers. Met deze behandeling brengt u op geheel natuurlijke wijze harmonie en jeugdigheid terug in uw gezicht.

Behandeling met fillers van kwaliteit

Laat u de behandeling van uw neus-lippenplooi met fillers over aan Skinmiracle, dan kunt u rekenen op professionele kwaliteit. Wij testen nieuwe producten eerst op onszelf, en maken op basis hiervan de beste selectie voor u. Daarnaast hechten wij een groot belang aan hygiƫne, en werken dan ook uitsluitend met steriele instrumenten.

Uw privacy

Wij respecteren uw privacy volledig betreft de voortgangsfoto’s van uw behandeling. Wij zullen deze dan ook niet publiceren zonder uw expliciete toestemming.

Aanmelden voor een neus-lippenplooi behandeling

Wilt u zich aanmelden voor een behandeling aan uw neus-lippenplooi met fillers? Dan kunt u via deze website een intake boeken. Hierna bekijken we samen met u alle mogelijkheden tot een verjongd gezicht.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen