skip to Main Content

Looking better naturally

Profile

Uw profile verbeteren met filler behandeling

Heeft u last van een zwak profile of zij-aanzicht van uw kin en kaaklijn, dan kunt u die verbeteren met een filler behandeling. Skinmiracle is hiervoor uw cosmetisch specialist en Europees marktleider in full face harmonisatie en transformatie. Wij verzorgen onder meer filler-, botox en diverse huid– en gezichtsbehandelingen. Wij werken met gerenommeerde Braziliaanse methodes en met niet-permanente middelen. Ga voor een profile verbetering met een filler behandeling en laat uw gezicht weer stralen met hernieuwd volume.

Bekende methode voor profile versterking

Het aanbrengen van fillers in het kin- en kaaklijngebied is een bekende methode voor profile versterking. Wanneer uw kaaklijn van nature minder aanwezig is, of uw huid hier verslapt als gevolg van veroudering, kan dit resulteren in onzekerheid over uw profile of zij-aanzicht. Door uw profile te versterken met strategisch aangebrachte fillers, winnen uw kin en kaaklijn aan volume en krijgt uw gezicht weer een vollere en meer harmonieuze uitstraling.

Profile behandeling met fillers is veilig

Een profile behandeling met fillers is een volledig veilige ingreep. Het gebruikte hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die vocht binnen huidcellen aantrekt en vasthoudt. Oneffenheden in uw huid worden hiermee opgevuld, met als resultaat meer volume en stevigheid en een voller profile of zij-aanzicht van uw kin en kaaklijn.

Passie voor schoonheid

Al onze cosmetische specialisten delen een grote passie voor schoonheid. Zij hebben een drive om u gelukkiger te maken in uw eigen lichaam, en dit kan gerealiseerd worden met een filler behandeling aan uw profile. Na deze behandeling geniet u met hernieuwd zelfvertrouwen van een volle en volumineuze kaaklijn, op volledig natuurlijke wijze.

Ruim de tijd voor uw filler behandeling

In onze kliniek nemen wij alle tijd voor uw intake en gehele profile behandeling. Graag vernemen wij wat uw pijnpunten zijn en wie u het liefst in de spiegel zou willen zien. Hierin nemen wij uw volledige profile behandeling mee, inclusief uw nabehandeling en totale kosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een profile behandeling van hoge kwaliteit

Bij Skinmiracle bent u voor een profile behandeling altijd verzekerd van hoge professionele kwaliteit. Op basis van onze eigen ervaringen selecteren wij de beste producten en merken voor u. HygiĆ«ne staat bij ons voorop, en daarom werken wij altijd met uitsluitend steriele instrumenten. Ook uw privacy blijft bij ons gewaarborgd, omdat uw voortgangsfoto’s nooit zullen publiceren zonder uw expliciete toestemming.

Plan uw intake voor een profile behandeling

Verlangt u naar een meer prominente kaaklijn of kin, plan dan vandaag nog uw intake voor een profile filler behandeling. Wij nemen in onze kliniek de tijd voor u. Ga voor een volumineuzer zij-aanzicht van uw gezicht en verbeter uw huid en profile op natuurlijke wijze met een filler behandeling.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen