skip to Main Content

Looking better naturally

Sclerotherapie

NAZORG

  • Vermijd de zon en zonnebanken gedurende 3 weken om donkere vlekken op uw huid te voorkomen, als gevolg van ontstekingen veroorzaakt door injecties.
  • Vermijd bubbelbaden, stoombaden en sauna’s gedurende 1 week en zware inspanning gedurende 1-2 weken.
  • De meeste mensen gaan dezelfde dag terug naar hun normale activiteiten, maar het kan verstandig zijn om iemand u na de procedure naar huis te laten rijden.
  • Na sclerotherapie kunt u verwachten dat er binnen de eerste 24 uur wat lichte jeuk, blauwe plekken of zwellingen zullen optreden. Sommige patiĆ«nten ontwikkelen ook harde knopen op de injectieplaats die vanzelf verdwijnen. Als dergelijke symptomen aanhouden of meer dan minimale pijn veroorzaken, raadpleeg dan uw arts.
    Compressiekousen kunnen u helpen sneller en met minder bijwerkingen betere resultaten te bereiken. Dit kledingstuk kan ook de vorming van nieuwe aderen voorkomen, vooral bij mensen die langdurig zitten, een voorgeschiedenis hebben van spataderen of die zwanger zijn. Zodra u na de ingreep de compressiekousen aantrekt, loopt u 10 tot 30 minuten rond om het bloed weer te laten stromen. Tijdens uw herstel is het belangrijk om elke dag te wandelen, vooral als u de compressiekousen draagt. Draag compressiekousen tot het slapengaan gedurende 14 dagen na de behandeling. Het is niet nodig om compressiekousen te dragen tijdens het slapen of baden.
  • Neem ibuprofen, Advil of andere ontstekingsremmende medicijnen zoals voorgeschreven door uw behandelaar

U moet een controleafspraak maken via de site www.skinmiracle.nl of direct met de kliniek via telefoonnummer +31020 737 0217 voor 14 dagen na de dag waarop u bent behandeld. U mag maximaal 21 dagen na de behandeling een controle afspraak hebben. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Mocht u pas daarna een afspraak maken voor de controle, betaalt u hetzelfde bedrag als voor een behandeling.

Indien voorafgaand aan de controleafspraak contact nodig is vanwege een noodgeval of complicatie, maakt u met voorrang een afspraak via telefoonnummer +31020 737 0217. Krijgt u geen gehoor, stuurt u dan een bericht via SMS of WhatsApp met de vermelding ‘SPOED!’. Wij nemen dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 uur contact met u op. Gebruik deze optie niet voor algemene vragen!

Back To Top
Intake gesprek aanvragen