skip to Main Content

Looking better naturally

Voorhoofdsrimpels

Van voorhoofdsrimpels naar een stralend gezicht

Verlangt u terug naar een stralend gezicht zonder voorhoofdsrimpels? Skinmiracle is hiervoor uw cosmetische botox professional. Wij zijn Europees marktleider op het gebied van full face harmonisatie en transformatie met een grote passie voor schoonheid. Voor iedereen die er mooier en beter uit wil zien, zijn wij uw expert op het gebied van botox, fillers en diverse huidbehandelingen. Wij werken met niet-permanente middelen en gerenommeerde Braziliaanse methodes. Laat uw voorhoofdsrimpels verdwijnen en uw gezicht weer stralen op een natuurlijke manier.

Botox: een bekende en veilige remedie

Een botox injectie is een bekende en veilige remedie tegen voorhoofdsrimpels. Botox is een natuurlijk eiwit dat de zenuwen ontspant die de spier aansturen. Dit resulteert in een gladder en jonger ogend gezicht, op een volledig natuurlijke manier. Een ‘juiste’ leeftijd om aan een behandeling van uw voorhoofdsrimpels te beginnen, is er niet. U kunt er gewoon aan beginnen wanneer rimpels u beginnen te storen. Ook zijn er diverse medische toepassingen van botox. Of uw behandeling nu cosmetisch of medisch van aard is, uw gezondheid kan ervan profiteren wanneer deze wordt uitgevoerd door een professional.

Onze passie voor schoonheid

In onze kliniek staan ervaren cosmetische en medische professionals voor u klaar met een grote passie voor schoonheid. Zij hebben een sterke drive om mensen gelukkiger en gezonder te maken in hun eigen lichaam, op een natuurlijke manier. Vaak is uw zelfvertrouwen al enorm geholpen met een kleine ingreep als een behandeling aan uw voorhoofdsrimpels met botox. Bij Skinmiracle bent u gegarandeerd in goede handen. Breng meer harmonie en symmetrie in uw gezicht, en geef uw uiterlijk en zelfvertrouwen een boost.

Wij nemen de tijd voor uw botox behandeling

Omdat het belangrijk is dat uw gezicht past bij wie u vanbinnen bent, nemen wij altijd de tijd voor uw botox behandeling. Graag horen wij wie u graag zou willen zien wanneer u in de spiegel kijkt. Daarom nemen wij de tijd om uw wensen en behandelmogelijkheden voor uw voorhoofdsrimpels te bespreken. Daarin nemen wij ook altijd de kosten en nabehandeling mee, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Want niet alleen nemen wij de tijd voor uw schoonheid, maar ook voor uw welzijn.

Botox producten van de beste kwaliteit

Voor al onze behandelingen aan uw voorhoofdsrimpels gebruiken wij enkel botox producten van de beste kwaliteit. Nieuwe producten testen wij eerst op onszelf en selecteren hieruit de beste merken voor u. Ook nemen wij alle hygiĆ«nische protocollen streng in acht en gebruiken altijd enkel steriele instrumenten. Daarnaast monitoren wij de behandeling aan uw voorhoofdsrimpels van begin tot eind door middel van voor- en nafoto’s. Vanzelfsprekend zullen wij deze nooit publiceren zonder uw expliciete toestemming. Bij Skinmiracle kunt u altijd rekenen op onze professionele kwaliteit.

Aanmelden voor een botox behandeling

Wilt u graag een botox behandeling aan uw voorhoofdsrimpels? Meld u zich dan via onze website aan voor een intake. Wij nemen de tijd voor om samen met u naar de meest effectieve en geschikte behandelingen te kijken.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen