skip to Main Content

Looking better naturally

Hals behandelen met botox

Een verslapte hals behandelen met botox

Begint u last te krijgen van een verslapte hals, dan kunt u dit eenvoudig behandelen met botox. Skinmiracle is hiervoor uw cosmetisch specialist en staat klaar voor iedereen die er graag mooier en beter uit wil zien. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen aan uw gezicht, hals, huid, en lichaam. Wij werken met niet-permanente middelen en gerenommeerde Braziliaanse methodes. Na behandeling aan uw verslapte hals met botox oogt uw hele gelaat weer jong en fris, en straalt u weer op een geheel natuurlijke manier.

Een jongere uitstraling met een gladde hals

Veroudering van de huid komt helaas natuurlijk met de jaren, en wordt al snel merkbaar in uw hals. De huid gaat meer hangen, en de verticale spieren worden zichtbaar. Met een botox injectie in de hals worden deze spieren ontspannen, waarmee de plooiing wordt tegengegaan en de hals gladder wordt. Zo creëert u een jongere uitstraling met een gladdere huid, en zullen uw hals en gezicht weer stralen.

Een passie voor schoonheid

Al onze specialisten hebben een grote passie voor schoonheid, en zijn gedreven om u gelukkiger te maken in uw eigen lichaam. Dit kan gelukkig al bereikt worden met een kleine ingreep aan uw verslapte hals met botox. Met deze behandeling aan uw hals brengt u harmonie terug in uw gezicht en wint u weer aan zelfvertrouwen.

 

Een botox behandeling aan uw hals is veilig

Een behandeling aan uw verslapte hals met botox is een snelle en veilige ingreep. Botox injecties worden veel toegepast in zowel de cosmetische als de medische wereld. Voert een professional de behandeling aan uw hals uit, dan loopt uw huid geen risico op schade.

Wij nemen de tijd voor uw botox behandeling

Wij vinden het belangrijk dat ook uw hals past bij wie u vanbinnen bent. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij luisteren naar uw pijnpunten en vernemen graag wie u het liefst in de spiegel zou willen zien. Daarom bespreken wij alle mogelijkheden om uw verslapte hals te behandelen met botox. Hierbij nemen wij ook uw nabehandeling en totale kosten mee. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Een hals behandeling van professionele kwaliteit

Laat u de behandeling van uw hals met botox over aan Skinmiracle, dan kunt u rekenen op onze professionele kwaliteit. De beste producten en merken stellen wij voor u samen op basis van onze persoonlijke ervaringen. Wij waarborgen onze hygiëne streng en werken daarom met uitsluitend steriele instrumenten. Ook zullen wij in verband met uw privacy uw voortgangsfoto’s niet publiceren zonder uw nadrukkelijke toestemming.

Aanmelden voor botox behandeling aan uw hals

Wilt u ook graag een strakker en jonger ogende hals, dan kunt u zich aanmelden voor een botox behandeling. Boek via onze website een intake en wij nemen contact met u op om uw aanmelding te bespreken. Laat uw hals en huid weer stralen als vanouds op een geheel natuurlijke manier.

Back To Top
Intake gesprek aanvragen